Samen

Gelijkwaardigheid, samenwerking en volwaardig mens zijn. Dat zijn waardes die bij Pyriet vóórop staan.

We weten wat het is om struikelblokken tegen te komen in het leven, en weten dus ook hoe belangrijk het is dat je juist dán mensen hebt die in je geloven. Mensen die naast je staan en met je samenwerken om jouw doelen te bereiken.

Je bent welkom om gewoon lekker te komen werken, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen of te leren omgaan met de struikelblokken waar je tegenaan loopt.

Doordat we een kleinschalige en persoonlijke aanpak hebben, kunnen we aansluiten bij wat voor jou goed werkt.
Jouw inzet wordt gezien en je bijdrage wordt gewaardeerd.
We geloven in je!

We werken bij Pyriet vanuit de positieve psychologie.

Dit betekent dat we je ondersteunen bij de dingen waar je tegen aanloopt, maar vooral ook willen helpen om je in je eigen kracht te zetten en zo zelfstandig mogelijk door het leven te gaan. Bijvoorbeeld door je te helpen je zelfvertrouwen te ontwikkelen, grenzen leren aangeven, veerkracht vergroten, succeservaringen op te doen en talenten verder te ontwikkelen.Door wie?

Pyriet is opgezet door Sjoukje, Aukje en Marije: drie gedreven zorgondernemers, met jarenlange ervaring in meerdere takken van zorg.

Daarnaast kom je bij Pyriet verschillende begeleiders tegen, met ook elk hun eigen deskundigheid en achtergrond. Zo hebben we als team veel kennis en ervaring in huis en kunnen we goed aansluiten bij verschillende situaties.

Als het nodig is kunnen we advies vragen bij gedragsdeskundige Christien Schnater. Zij kan met ons meedenken en ondersteunen.Driestroom

Pyriet is aangesloten bij Driestroom.
Deze organisatie ondersteunt ons waar nodig en helpt om de kwaliteit van zorg hoog te houden.
Zo hebben we het beste van twee werelden:

Een persoonlijke, kleinschalige aanpak waar volop aandacht is voor jouw situatie. Én de kennis, expertise en kwaliteit van een grote organisatie.

Wil je meer weten over Driestroom?
Kijk dan op hun website
Stages

Pyriet is een erkend leerbedrijf.
Dit betekent dat er regelmatig stagiaires van MBO zorgopleidingen bij ons meelopen en soms examens doen.

Ook heeft Pyriet stageplekken voor jongeren uit het voortgezet speciaal onderwijs. Zij komen stage lopen om ervaring op te doen met werksituaties.

Wil je graag stage lopen bij Pyriet? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of er plek is.