“Blij met mijn bijdrage”

“Door een ongeluk heb ik mijn opleiding tot directiesecretaresse niet kunnen afmaken. Een betaalde baan lukt jammer genoeg niet meer, maar wat ik geleerd heb op mijn opleiding kan ik op Pyriet weer gebruiken. Ik doe bijvoorbeeld administratie, voorraadbeheer en help mee om acties te organiseren.

De klanten van de Stichting zijn altijd weer blij, bijvoorbeeld als we acties organiseren. Hun enthousiasme is leuk, en maakt mij blij dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.”

INGEBORG“Ik maak foto’s voor de webwinkel en bewerk ze”

“Ik ben een 19-jarige jongen die vanuit Talryk bij Pyriet is begonnen.

Het werk dat ik onder andere doe, is dat ik werk in het magazijn. Ik organiseer ook veel voor acties, zoals voor de zomer actie en andere acties, en ik probeer het netjes te houden.
Ik maak ook foto’s voor de webshop, waar klanten kunnen kijken wat er is. Ook bewerk ik de foto’s die ik heb gemaakt voor een mooi resultaat.

Pyriet heeft mij geholpen om meer organisatie te brengen in het magazijn. Ook hebben ze me geholpen om het magazijn te leren kennen en hoe het werkt. Ze hebben me ook geholpen om te photoshoppen en fotograferen.”

NATHAN“Het allerleukste vind ik de markten en acties”

“Hé, ik ben Chantal, ik ben 24 jaar oud. Ik werk hier al 4 jaar met veel plezier. Ik ben hier gestart om andere dingen te doen als op de zorgboerderij waar ik woon.

Ik vind de collega´s en begeleiding erg leuke mensen. De sfeer is altijd wel fijn en vrolijk.
Ik vind de verschillende werkzaamheden per keer wel leuk, zoals speelgoed controleren, repareren, schoonmaken en knuffels repareren.

Het liefst ga ik naaien, photoshop of puzzelen, puzzels van 500 of 1000 stukjes het liefst.
In deze werkzaamheden ben ik heel goed. ik ben in meerdere dingen goed maar is teveel om te benoemen.

Het allerleukste vind ik de markten en acties, zoals de sinterklaasmarkt en de zomeracties, waar de klanten bij ons komen om cadeautjes uit te komen zoeken. Ik vind het heel erg leuk om de mensen hierbij te helpen.
Je krijgt een heel goed gevoel door hier te werken, omdat ik veel gezinnen met kinderen blij maak met mijn werk.

Dagbesteding pyriet is een goede werkplek, omdat er altijd wel iets leuks te doen is. Het is zinvol en de sfeer is altijd goed.”

CHANTAL